BALGAT DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

BALGAT DİYETİSYEN

BALGAT DİYETİSYEN


Balgat, Ankara'nın gözde semtlerinden biridir. Balgat son dönemlerde gelişen semtlerden biri olması sebebiyle hemen hemen her alanda yaşanan gelişmeler ile birlikte sağlık alanında da oldukça gelişmeler yaşanmıştır. Balgat, Ankara'nın yeni yeni yerleşim merkezi kurulan semtlerinden biridir. Balgat diyetisyenleri tüm gelişmelere ayak uydurmuş diyetisyenlerdir. Balgat semtinde ikamet eden kişiler artık başka illere ve ya Ankara da başka semtlere diyetisyen hizmetleri almak için gitmek zorunda kalmadan muayenelerini ve tedavilerini Balgat diyetisyenlerinden yaptırabilirler. Bu sebeple Balgat'ta ikamet eden bütün herkesin diyetisyenlik hizmetleri açısından işlerini çok daha kolaylaştıracak gelişmeler yaşanmaktadır.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !



Diyetisyen Zehra Minel Güldüren

Çukurambar

devamını oku... Adres: 1443. Cadde 25-E 1071 Plaza E Blok No:6 Çankaya - Ankara

Uzman Diyetisyen Yasin Koçak

Çukurambar

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2101. Sokak Barış Sitesi No:13 Çankaya - Ankara

Diyetisyen Elif Beyza Kaya

Çukurambar

devamını oku... Adres: Ufuk Üniversitesi Caddesi Kızılırmak Mahallesi No:8 Kat:8 Farilya İş Merkezi Çankaya - Ankara

Senanur Çevik Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Bahçelievler

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde lisans sürecimi şeref öğrencisi olarak bitirdim.

Hacettepe Çocuk Hastanesi, Hacettepe Erişkin Hastanesi, Hacettepe Onkoloji Hastanesi, Hacettepe Hastanesi Mutfağı, Güven Hastanesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çankaya 3 Nolu Aile Sağlık Merkezinde staj yaparak birçok farklı alanlarda deneyim kazandım.

Kilo almada, kilo vermede, birçok hastalıkta beslenme tedavisinde, yeterli ve dengeli beslenmede bireysel veya kurumsal danışmanlık şeklinde hizmet vermekteyim.

Bilim ışığında öğrendiğim bilgileri sizlerle de paylaşmak isterim.

devamını oku...
Adres: Yukarı Bahçelievler Mah. 54. Cadde (Eski 6. Cadde) No: 26/2 Bahçelievler - Ankara

Diyetisyen Ayşe Ildırar

Çukurambar

Andulasyon kızılötesi ısı ve mekanik vibrasyon kombinasyonu ile;

Hücre aktivasyonu ( enerji harcama daha sıkı bir cilt, incelme vb.) sağlar.

Daha iyi bir kan dolaşımı iyileşme hızını artırır, varis ve krampları azaltır.

Lenf akışının hızlanması ile ödem ve selülit tedavisini etkiler.

Edorfin sinyaller ile ağrı yönetimini azaltarak daha esnek bir beden sağlar ve ağrıları azaltır. ( Bel- boyun-bacak)

Gevşeme mekanizmalarinin aktivasyonunu ile uykuya dalmayı kolaylaştırır, stres ve gerginliği azaltır.

Bağırsak hareketlerini artırarak kabızlık problemine yardımcı olur.


Andulasyon pro 3 işlemimiz ise;

Her seansta sıkılaşma ve incelme sağlayarak kilo verim hızını ikiye katlıyor ve 5 farklı prensip ile çalışıyor.


Bölgesel incelme sağlayan diğer cihazımız Emshape nedir?

Emshape vücutta kas oranını arttırırken yağ oranını azaltmaya yarayan bir cihazdır.

Emshape dünyada yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik dalga kullanarak kasları çalıştırırken yağ yakmayı sağlayan ilk ve tek cihazdır.

Emshape cihazı manyetik olarak kaslardaki sinirleri uyarır. Bu uyarılmaya bağlı ortaya çıkan enerji ihtiyacı, kasların etrafındaki yağlardan karşılanır. Bu şekilde vücutta yağ yakımı gerçekleşirken diğer taraftan kasların geliştirilmesi ve güçlendirilmesi sağlanmaktadır.

Kalça, karın, kol ve bacak bölgelerine uygulanarak bölgesel zayıflama ve bölgesel incelme sağlayan Emshape vücut şekillendirme konusunda çok başarılı sonuçlar vermektedir. Sarkma gibi problemleri de tedavi etmeye yarayan bu uygulama estetik açıdan kişinin güzel bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ayrıca ameliyatsız popo kaldırma, karın kaslarını çalıştırıp uzun süre spor yaparak elde edilecek düz ve şekilli bir karna kısa süre içerisinde sahip olma gibi etkilere sahiptir.devamını oku...
Adres: Ufuk Üniversitesi Caddesi Kızılırmak Mahallesi No:8 Kat:8 Farilya İş Merkezi Çankaya - Ankara

B&A Clinic Sağlık Yaşam ve Gelişimsel Destek Merkezi

Balgat

B&A CLINIC, beslenme ve psikoloji alanlarında insan sağlığına hizmet vermeye Ankara'nın Balgat semtinde Cevizlidere mahallesinde 2023 Haziran ayından bu yana devam eden, sektöre yeni bir soluk getiren; hizmetleri, genç, dinamik ve uzman kadrosu ile gelişmeye ve büyümeye her geçen gün devam eden bir sağlıklı yaşam ve gelişimsel destek merkezidir.

Alternatifli tarifler, kişiye özel egzersiz ve besin takviyesi önerileri ile zenginleştirilmiş takipli online ve yüz yüze beslenme ve diyet danışmanlığı, en gelişmiş ve güvenilir cihazlar ile bölgesel incelme, psikolojik destek ve mental bozukluklar üzerine online ve yüz yüze psikolojik danışmanlık, özel eğitim destek alanlarında multidisipliner yaklaşım benimseyerek çalışmalarını yürüten B&A CLINIC, aynı zamanda kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmeti vermekte; beslenme ve psikoloji alanları kapsamında akademik çalışmalarını yürütmektedir. Ek olarak, aile danışmanlığı, çocuk&ergen&yetişkin değerlendirme testi uygulamaları, bebek&çocuk oyun grupları/atölyeleri ve hacamat tedavisi (kupa terapi) hizmetleri verilmektedir.

Psikolog Havvanur Arslan & Diyetisyen Beyzagül Arslan

Dyt. Beyzagül ARSLAN, lisans öncesi eğitimlerinden sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayarak yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Koru Ankara Hastanesi'nde yetişkin hastalıklarında beslenme, Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi, Kadın/Doğum Hastanesi'nde çocuk hastalıklarında beslenme ve kadın sağlığı alanlarında deneyim kazanmıştır. Doç.Dr. Kübra TEL ADIGÜZEL danışmanlığında 'Sağlık Personellerinin Besin Güvenliği Bilgi Düzeyi ve Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Tutumlarının Belirlenmesi' adlı tez ve 'Ankilozan Spondilit Hastalarında Düşük Nişasta Diyetinin Potansiyel Etkisi' adlı seminer çalışmalarını yürütmüştür. Dr.öğr.üyesi Tuğba KÜÇÜKKASAP danışmanlığında yürüttüğü 'Tip 1 Diyabet Çocuk ve Ergenlerde Karbonhidrat Sayımı: Olgu Sunumu' adlı sözel bildiriyi VI. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresi/Sağlık ve Sosyal Hizmetler Öğrenci Kongresi'nde sunmuş, aynı zamanda bu çalışma kongre kitapçığında yayımlanmıştır. Bilimsel Fitoterapi Platformu ve Gastroenteroloji Diyetisyenleri Derneği birlikteliğinde hazırlanıp yürütülen Diyetisyenler İçin Bilimsel Fitoterapi Eğitimi Programı, Commission on Dietetic Registration, EuropeActive, BDA (The Association of UK Dietetians) tarafından onaylı ve akrediteli Uluslararası Fitness Beslenmesi Uzmanlık ve Spor Beslenmesi Uzmanlık Programlarını başarıyla tamamlamıştır. Yaşam boyu eğitime ve sürekli gelişime inanan biri olarak 2020 yılından bu yana II.üniversite kapsamında Atatürk Üniversitesi, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü ile eğitim hayatına devam etmektedir. 2023 Haziran ayı itibariyle kurucu ortağı olduğu B&A CLINIC Sağlıklı Yaşam ve Gelişimsel Destek Merkezi bünyesinde yurt içi ve yurt dışı yüz yüze/online diyet danışmanlığı ve bölgesel incelme hizmetleri vermektedir.

devamını oku...
Adres: Cevizlidere Mahallesi 1245 Sokak 3/A Çankaya - Ankara

Uzman Diyetisyen Büşra Yılmaz

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1425 Cadde No:31/1 Çukurambar-Ankara


İnsan sağlığı her şeyden önce gelmektedir. Her insanın konforlu ve rahat bir yaşam sürmesi en doğal hakkıdır. Her hastalığın ana sebebinin beslenme olduğu artık bilimsel deneylerle de kanıtlanmıştır. Bu sebeple beslenme konusunda herkesin bilinçlendirilmesi artık zorunu bir hal almıştır. Bu da Ankara gibi büyük bir şehir için oldukça zordur. Bu sebeple her semte, ilçeye ve hatta mahallelere diyetisyen klinikleri kurulmuştur ve diyetisyenler görevlendirilmiştir. Ankara da oldukça başarılı olan bu çalışmaların neticesinde diğer illerde uygulanma kararı da alınmıştır.

Balgat, Ankara içerisinde yeni gelişmekte olan semtlerden biridir. Bu sebeple yeni kurulan diyetisyen klinikleri ileri teknoloji muayene ve tedavi ekipmanları ile birlikte bu ekipmanları kullanacak donanıma sahip kapasitede, bilgili ve becerili diyetisyen hekimleri istihdam edilmektedir. Tecrübe ve deneyimin oldukça önemli olduğu bir konudur sağlık. Bu sebeple kesinlikle boş vermeye ve göz ardı etmeye gelmeyecek kadar önemlidir. İşte tam da bu nokta da yapılan çalışmaların belki de en önemlilerinde biri de insanlara sağlık bilincin kazandırılması çalışmaları olmuştur. Balgat diyetisyenlerinin en önemli görevlerinden biri de sadece insanların diyetetik muayene ve tedavilerini yapmak değil, insanların bu konuda bilinçlendirilmesi işlemlerini de gerçekleştirir. Bu sebeple Balgat diyetisyenlerine oldukça büyük görevler düşmektedir. Çünkü sağlıklı, konforlu ve rahat bir yaşam sürmek her insanın temel yaşama hakkıdır ve kesinlikle ihlal edilmesi söz konusu bile olamaz. Bu sebeple diyetisyenler tüm bu çalışmaları Balgat diyetisyenleri olarak kendi imkânlarıyla tüm insanları bilinçlendirmek için kullanmaktadırlar.




Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !