DİKMEN DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

DİKMEN DİYETİSYEN

DİKMEN DİYETİSYEN


Dikmen, Ankara içinde ki semtlerden yeni yeni gelişen ve düzenli yerleşim sisteminin kurulduğu semtlerden biridir. Dikmen diyetisyenlik konusunda da oldukça iyi atılımlar gerçekleştiren Ankara'nın semtlerinden biri olmuştur. Bu sayede Dikmen semtinde de ikamet eden ya da Dikmen semtine yakın yerlerde bulunan insanlar beslenme sorunları için gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz yerlerdir. Uzman diyetisyen hekimleri, hijyenik, temiz, steril ve tam donanımlı diyetisyen kliniklerinde hizmet vermektedirler. Bu sayede Dikmen semtinde ikamet eden kişiler artık uzun mesafeler kat ederek diyetisyene görünmek için Ankara'nın diğer semtlerine gitmelerine gerek kalmadan beslenme ile ilgili hastalıklarını ve rahatsızlıklarını artık çok daha rahat bir biçimde muayene ettirmeleri mümkündür. Çünkü insanları işlerinden ve ya kendilerine ayırdıkları zamandan feragat ederek diyetisyenlerde geçirdikleri zaman oldukça sıkıcı olabilmektedir. İşte bu sorunun artık önüne geçilmiştir.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !



Diyetisyen Elif Beyza Kaya

Çukurambar

devamını oku... Adres: Ufuk Üniversitesi Caddesi Kızılırmak Mahallesi No:8 Kat:8 Farilya İş Merkezi Çankaya - Ankara

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Çankaya

Çankaya

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

DietWorks, Çankaya şubesi başta olmak üzere 7 farklı şubesi ve alanında uzman diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için Çankaya ve diğer şubelerimizde bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…



devamını oku...
Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4/9 Bahçelievler-Ankara

Uzman Diyetisyen Büşra Yılmaz

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1425 Cadde No:31/1 Çukurambar-Ankara

Diyetisyen Ayşe Ildırar

Çukurambar

Andulasyon kızılötesi ısı ve mekanik vibrasyon kombinasyonu ile;

Hücre aktivasyonu ( enerji harcama daha sıkı bir cilt, incelme vb.) sağlar.

Daha iyi bir kan dolaşımı iyileşme hızını artırır, varis ve krampları azaltır.

Lenf akışının hızlanması ile ödem ve selülit tedavisini etkiler.

Edorfin sinyaller ile ağrı yönetimini azaltarak daha esnek bir beden sağlar ve ağrıları azaltır. ( Bel- boyun-bacak)

Gevşeme mekanizmalarinin aktivasyonunu ile uykuya dalmayı kolaylaştırır, stres ve gerginliği azaltır.

Bağırsak hareketlerini artırarak kabızlık problemine yardımcı olur.


Andulasyon pro 3 işlemimiz ise;

Her seansta sıkılaşma ve incelme sağlayarak kilo verim hızını ikiye katlıyor ve 5 farklı prensip ile çalışıyor.


Bölgesel incelme sağlayan diğer cihazımız Emshape nedir?

Emshape vücutta kas oranını arttırırken yağ oranını azaltmaya yarayan bir cihazdır.

Emshape dünyada yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik dalga kullanarak kasları çalıştırırken yağ yakmayı sağlayan ilk ve tek cihazdır.

Emshape cihazı manyetik olarak kaslardaki sinirleri uyarır. Bu uyarılmaya bağlı ortaya çıkan enerji ihtiyacı, kasların etrafındaki yağlardan karşılanır. Bu şekilde vücutta yağ yakımı gerçekleşirken diğer taraftan kasların geliştirilmesi ve güçlendirilmesi sağlanmaktadır.

Kalça, karın, kol ve bacak bölgelerine uygulanarak bölgesel zayıflama ve bölgesel incelme sağlayan Emshape vücut şekillendirme konusunda çok başarılı sonuçlar vermektedir. Sarkma gibi problemleri de tedavi etmeye yarayan bu uygulama estetik açıdan kişinin güzel bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ayrıca ameliyatsız popo kaldırma, karın kaslarını çalıştırıp uzun süre spor yaparak elde edilecek düz ve şekilli bir karna kısa süre içerisinde sahip olma gibi etkilere sahiptir.devamını oku...
Adres: Ufuk Üniversitesi Caddesi Kızılırmak Mahallesi No:8 Kat:8 Farilya İş Merkezi Çankaya - Ankara

Uzman Diyetisyen Yasin Koçak

Çukurambar

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2101. Sokak Barış Sitesi No:13 Çankaya - Ankara

B&A Clinic Sağlık Yaşam ve Gelişimsel Destek Merkezi

Balgat

B&A CLINIC, beslenme ve psikoloji alanlarında insan sağlığına hizmet vermeye Ankara'nın Balgat semtinde Cevizlidere mahallesinde 2023 Haziran ayından bu yana devam eden, sektöre yeni bir soluk getiren; hizmetleri, genç, dinamik ve uzman kadrosu ile gelişmeye ve büyümeye her geçen gün devam eden bir sağlıklı yaşam ve gelişimsel destek merkezidir.

Alternatifli tarifler, kişiye özel egzersiz ve besin takviyesi önerileri ile zenginleştirilmiş takipli online ve yüz yüze beslenme ve diyet danışmanlığı, en gelişmiş ve güvenilir cihazlar ile bölgesel incelme, psikolojik destek ve mental bozukluklar üzerine online ve yüz yüze psikolojik danışmanlık, özel eğitim destek alanlarında multidisipliner yaklaşım benimseyerek çalışmalarını yürüten B&A CLINIC, aynı zamanda kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmeti vermekte; beslenme ve psikoloji alanları kapsamında akademik çalışmalarını yürütmektedir. Ek olarak, aile danışmanlığı, çocuk&ergen&yetişkin değerlendirme testi uygulamaları, bebek&çocuk oyun grupları/atölyeleri ve hacamat tedavisi (kupa terapi) hizmetleri verilmektedir.

Psikolog Havvanur Arslan & Diyetisyen Beyzagül Arslan

Dyt. Beyzagül ARSLAN, lisans öncesi eğitimlerinden sonra Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayarak yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Özel Koru Ankara Hastanesi'nde yetişkin hastalıklarında beslenme, Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi, Kadın/Doğum Hastanesi'nde çocuk hastalıklarında beslenme ve kadın sağlığı alanlarında deneyim kazanmıştır. Doç.Dr. Kübra TEL ADIGÜZEL danışmanlığında 'Sağlık Personellerinin Besin Güvenliği Bilgi Düzeyi ve Sağlıklı Beslenmeye İlişkin Tutumlarının Belirlenmesi' adlı tez ve 'Ankilozan Spondilit Hastalarında Düşük Nişasta Diyetinin Potansiyel Etkisi' adlı seminer çalışmalarını yürütmüştür. Dr.öğr.üyesi Tuğba KÜÇÜKKASAP danışmanlığında yürüttüğü 'Tip 1 Diyabet Çocuk ve Ergenlerde Karbonhidrat Sayımı: Olgu Sunumu' adlı sözel bildiriyi VI. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresi/Sağlık ve Sosyal Hizmetler Öğrenci Kongresi'nde sunmuş, aynı zamanda bu çalışma kongre kitapçığında yayımlanmıştır. Bilimsel Fitoterapi Platformu ve Gastroenteroloji Diyetisyenleri Derneği birlikteliğinde hazırlanıp yürütülen Diyetisyenler İçin Bilimsel Fitoterapi Eğitimi Programı, Commission on Dietetic Registration, EuropeActive, BDA (The Association of UK Dietetians) tarafından onaylı ve akrediteli Uluslararası Fitness Beslenmesi Uzmanlık ve Spor Beslenmesi Uzmanlık Programlarını başarıyla tamamlamıştır. Yaşam boyu eğitime ve sürekli gelişime inanan biri olarak 2020 yılından bu yana II.üniversite kapsamında Atatürk Üniversitesi, Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü ile eğitim hayatına devam etmektedir. 2023 Haziran ayı itibariyle kurucu ortağı olduğu B&A CLINIC Sağlıklı Yaşam ve Gelişimsel Destek Merkezi bünyesinde yurt içi ve yurt dışı yüz yüze/online diyet danışmanlığı ve bölgesel incelme hizmetleri vermektedir.

devamını oku...
Adres: Cevizlidere Mahallesi 1245 Sokak 3/A Çankaya - Ankara

Diyetisyen Zehra Minel Güldüren

Çukurambar

devamını oku... Adres: 1443. Cadde 25-E 1071 Plaza E Blok No:6 Çankaya - Ankara

Diyetisyen Nur Türkmen

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi Yıldız Kule İş Merkezi Kat:8 No:36 Çankaya – Ankara


Dikmen diyetisyenleri, en çok ta bu bölgede yaşayan insanların işini kolaylaştırmıştır. Çünkü Dikmen diyetisyenlerinden telefonla ya da internet üzerinden alacağınız randevuyla beslenme konusundaki rahatsızlıklarınızı anlatabileceğiniz gibi, muayene ve tedavisini çok fazla beklemeden, zaman kaybı olmadan çok kısa bir süre içerisinde başlanmasına imkân sağlamaktadır. Ankara genel olarak her alanda gelişmelerin yaşanması ve bu alanlardan biri ve belki de en önemlilerinden biride diyetisyenler açısından yaşanan gelimelerdir. Çünkü sadece diyetisyen kliniklerinde yaşanan ileri teknoloji muayene ve tedavi alet, ekipmanlarının yanı sıra, diyetisyen hekimlerinin bu ekipmanları kullanacak donanıma sahip olabilecek kapasitede yetiştirilmesi de gerekir. İşte tam da bu noktada diyetisyenler üniversitelerle ortak çalışmalar yürütmektedirler. Ayrıca yeni mezun olan diyetisyen hekimlerinin de Ankara içerisinde ki semtlerde görev yapmaları sağlanır. Dikmen semti de bu semtlerden sadece birisidir. Başarılı diyetisyenler Dikmen diyetisyen kliniklerin de göreve başlayarak insanlara beslenme ve beslenmeden kaynaklı hastalıkları konusunda, dengeli kilo alma ve kilo verme gibi sürekli hizmetin devamlılığını sağlamak için çalışmaktadırlar. Çünkü sağlık çok önemlidir ve gereken değerin verilmesi gerekir. Bu sebeple herkese verilen eşit hizmetin sürekli olacak bir şekilde hizmet vermektedirler.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !