KEÇİÖREN DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

KEÇİÖREN DİYETİSYEN

KEÇİÖREN DİYETİSYEN


Keçiören, Ankara'nın en eski ve ilk yerleşim yerlerinden biridir. Merkezi semtlerden biri olan Keçiören birçok diyetisyenin de görev yaptığı ve diyetisyen klinikleri açısından da oldukça zengin bir semttir. Oldukça büyük semtlerden biri olan Keçiören'de diyetisyenlerin fazla olması oldukça önemlidir. Çünkü Keçiören çok kalabalık semtlerden biri olması sebebiyle ve insanların da beslenme konusunda bilgilendirilmesi çalışmaları yürütülmektedir.Diyetisyenlerin fazla olması, sadece diyetisyen kliniklerinin kurulması anlamına gelmemektedir. Önemli olan temiz, hijyenik, steril ve tam donanıma sahip diyetisyen kliniklerinde görev yapacak deneyimli ve tecrübeli diyetisyen hekimlerinin bulunması da gerekir. Bu sebeple Keçiören diyetisyenleri sürekli olarak herkese eşit olarak hizmet vermektedirler.


Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !


Diyetisyen Büşra Yılmaz

Pursaklar

Profesyonel ekip eşliğinde, uzman diyetisyenlerin sizlerle VIP ilgilendiği bir hizmet düşünün. Sağlıklı yaşamayı kendinize hedef olarak belirlemenizde yardımcı olacak olan bu uzman ekip sadece sizin mutluluğunuz ve ideallerinizi göz önünde bulundurur. Mutluluğun ve kahkahaların kalori yaktırdığına inanıyoruz. mutluluğunuz ve şen kahkahalarınız için sizleri ofisimize bekliyoruz.devamını oku... Adres: Tevfik İleri Mahallesi Emek Caddesi No:14 MyPlaza 3. Kat Daire 26 Pursaklar Ankara

Vita Diyet

Keçiören

devamını oku... Adres: Güçlükaya Mah. Çekirge Caddesi 21-A Keçiören-ANKARA

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Yenimahalle

Yenimahalle

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…

DietWorks, Yenimahalle başta olmak üzere 8 farklı şubesi ve birbirinden deneyimli diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir. Vücut analizi, Dünya Sağlık Örgütü referans değerleri baz alınarak yağ/kas ölçümü yapan, metabolik değerleri ölçümleyen TANİTA Perfecto Plus ile yapılmaktadır.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı gelişim çağında olan ve özellikle pandemi süreci sonrasında kilo problemi yaşayan 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Sağlıklı yaşam ilkesi ile akademik araştırmaları yakından takip eden diyetisyenlerimiz, bilimin ışığında, çeşitli lokasyonlarda toplumun bilinçlenmesi için seminerler, workshoplar düzenlemekte, tüm Türkiye'nin doğru bilgiye ulaşmasını hedeflemektedir.

Detaylı bilgi ve randevu için Yenimahalle ve diğer şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.



devamını oku...
Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 5387.Cadde Yenimahalle-Ankara

1977 yılında Kayseri'de doğdum. Lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesinde tamamladım. İntern diyetisyen olarak Hacettepe Yetişkin Hastanesi , Hacettepe Çocuk Hastanesi ve Zekai Tahir Burak Kadın -Doğum ve Çocuk hastanesinde ihtisasımı tamamladım.2000 senesinde diyetisyen olarak mezun oldum.16 yılllık mesleki tecrübemle Klinik diyetisyenliği, Poliklinik diyetisyenliği , Diyaliz diyetisyenliği ve Kurum diyetisyenliği görevleri yaptım.2013 yılında Gazi Üniversitesinde Obezite diyetisyenliği sertifikası aldım.Aynı yıl Başkent Üniversitesinden Kardiyoloji Diyetisyenliği sertifikası aldım.Beslenme ve Diyetetik bilimi ile ilgili birçok eğitim toplantılarına iştirak ederek mesleğimde en doğru bilgileri keşfetmeye devam ediyorum. Uzun yıllar özel bir üniversite hastanesinde çalıştıktan sonra kendi beslenme danışmanlık merkezimi açmaya karar verdim. Özellikle obezitede diyet danışmanlığı , bireysel diyet danışmanlığı, hastalık durumunda tıbbi beslenme tedavisi, gebe ve emzirme döneminde beslenme, sporcu beslenmesi ve eliminasyon (gaps diyeti,glütensiz diyetler,kan grubu diyetleri,besin intolerans test diyetleri) diyet tedavileri ile ilgileniyorum.

Hayatı keşfetmeye devam ediyorum, bu keşifte Sola Unitas ile tanıştım. ICF onaylı Yaşam koçluğu eğitimime devam ediyorum.

Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) üyesiyim.

Sağlıklı yaşamın temelinde düzenli beslenme ve beslenme alışkanlıkları bulunmaktadır.Bu düzen bozulduğu takdirde tedavisi çok uzun sürebilecek,hatta imkansız derecede zorlaşabilecek hastalıklara yakalanmanın yolu açılmış olmaktadır.

16 yıllık klinik diyetisyenliği tecrübemle; hayatınızda önemli bir yeri olan beslenmenizi keşfetmenize,ne yiyip ne içtiğinizi farketmenize ,tercihleriniz noktasında -optimum beslenme koçluğu - yapmak için sizleri Ekol Diyet Danışmanlık ofisime bekliyorum.
devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. 294. Sokak Wings Ankara Plaza B Blok No:13 Yenimahalle - Ankara


Keçiören diyetisyenlerinin başarısı sadece hekimlerden kaynaklanmamaktadır. En önemli faktörlerden biri de diyetisyen klinikleridir. Çünkü alet ve ekipmanlar olmadan herhangi bir başarının varlığından bahsedilemez. Bu nedenle diyetisyen kliniklerinin temizlik, hijyen ve artık sağlık için gerekli olan ileri teknoloji muayene ve tedavi araçlarının temin edilmesiyle Keçiören diyetisyenleri çağ atlamıştır. Diyetisyen hekimlerinin başarılı birer hekim olabilmeleri için de eğitimlerinin ardından uygulamalı eğitime de geçilerek deneyim ve tecrübe kazandırılmış olur. İşte bahsettiğimiz bütün bu birbirini tamamlayıcı faktörlerin bir araya gelmesiyle birlikte çok başarılı diyetisyenler ortaya çıkmaktadır. İşte tam olarak Keçiören diyetisyenlerinin de başarısı bunlardan kaynaklanmaktadır. Keçiören, Ankara'nın merkezi semtlerinden biri olduğu için hemen hemen her semtten, her ilden ve hatta diğer ülkelerden birçok kişi diyet ve beslenme muayene ve tedavi açısından güven içerisinde kendilerini güvende hissetmeleri de oldukça önemlidir. Öyle ki her diyetisyen gibi Keçiören diyetisyenleri de bütün insanlara gereken ilgi, alaka ve gerektiğinden fazla özen göstermektedir.

Özellikle de Keçiören semtinde diyetisyenlerin özellikle üzerinde durduğu konulardan birisi de diyetisyenlerin müşterilerine gerekli eğitimin ve beslenme, diyet bilincinin kazandırılması çalışmalarını sürdürebilmesidir. Ayrıca diğer bir önemli konu ise özellikle ülkemizde yaşanan sağlık alanında ki yapılan gelişmelerin sürekliliğini ve herkese de bu imkânların eşit olarak sunulmasını sağlamaktır. Keçiören diyetisyenleri bu konuda da oldukça başarılı çalışmalar yürüterek herkese eşit olarak diyetisyenlik hizmetleri sunulmaktadır.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !