TUNALI HİLMİ DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

TUNALI HİLMİ DİYETİSYEN

TUNALI HİLMİ DİYETİSYEN


Tunalı Hilmi, Ankara ilimizde Çankaya ilçesine bağlı Kavaklıdere semtinde bir caddedir. Tunalı Hilmi Caddesi geçmişten günümüze kadar her zaman oldukça kalabalık bir caddedir. En büyük değişimler her zaman olduğu gibi sağlık alanlarında olan gelişmeler ve değişimlerdir. Aynen olması gerektiği gibi sağlık alanında ki gelişmeler diyetisyenlerin başarılarıyla daha da ileri seviyelere gelmektedir. Yani gerek insanların beslenme sağlığı için muayene ve tedavisi için diyetisyenler görev yapmaktadırlar. Eski dönemlerde Ankara da sadece belirli yerlerde bulunan diyetisyenler Ankara içine yetmezken şimdilerde ise her semtte, her mahallede ve hatta her cadde de diyetisyen klinikleri ve bu kliniklerde de görev yapan diyetisyen hekimleri bulunmaktadır. İşte Tunalı Hilmi Caddesi de bu caddelerden biridir. Tunalı Hilmi diyetisyenleri, bu bölgede bulunan herkesin eşit olarak muayene ve tedavilerini sağlamaktadırlar.


Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !



Diyetisyen Esma Güven

Tunalı

Diyetisyen Esma Güven - Hacettepe Üniversitesinden şeref öğrencisi olarak mezun oldum.

"Yetişkin bireylerde fonksiyonel besin tüketim durumlarının değerlendirilmesi" konulu lisans tezim ve "sağlıklı yeni yağlar" konulu lisans seminerim hacettepe üniversitesi tarafından kabul edildi. Öğrenimin boyunca Liv Hospital Ankara Hastanesi, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi, Mendika Catering Şirketi, Hacettepe Üniversitesi Erişkin, Onkoloji ve İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde, T.C. Sağlık Bakanlığı Keçiören İsmet Ayturan Aile Sağlığı Merkezinde mesleki deneyimlerde bulundum. Deneyim süreçlerimde Obezite Tedavisi, Onkolojide Beslenme, Diyabet ve Beslenme, Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme, Kilo Kontrolü, Toplu Beslenme, Toplum Beslenmesi, Endokrin Hastalıklarda Beslenme, Polikistik Over ve Beslenme, Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme, Çölyak, Vegan, Vejeteryan Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi, Çocukluk ve Adolesan Çağı Beslenmesi üzerine çalıştım. Öğrenim sürecim boyunca mesleğimle ilgili bir çok kurs ve seminerlere katıldım ve halen katılmakta ve güncel gelişmeleri takip etmekteyim.
2018 yılından beri aktif meslek hayatım ile bir çok danışanımın hayatına dokundum. Eylül 2020'den beri kendi kurduğum beslenme danışmanlığı ve eğitim merkezim ile hayatlarınıza dokunmaya devam ediyorum.

YÜZ YÜZE DİYET PROGRAMI
Haftalık yüz yüze 30 dakikalık görüşmeler yapıyoruz. Profesyonel vücut analizimiz ile vücut yağ, kas, sıvı ve iç organ yağlanması oranlarını analiz ediyoruz.
Sağlık durumu değerlendirmesi yaparak, beslenme alışkanlıklarınıza göre her hafta size özel beslenme programı hazırlıyoruz.
Günlük whatsapp uygulaması ile yediğiniz içtiğiniz tüm besinlerin fotoğraflarını takip ediyoruz. Fotoğraflar üzerinden size beslenmedeki doğru ve yanlışları anlatıyoruz. Sizler de sorularınız olursa yine whatsapp uygulaması ile ulaşabiliyorsunuz.

ONLİNE DİYET PROGRAMI
Online diyet programlarımızda görüşmelerimizi sesli telefon görüşmesi veya whatsapp üzerinden görüntülü görüşme ile yapıyoruz.
Her hafta evdeki tartınızda kilo takibi yapıyorsunuz. O haftaki tartı sonucuna göre her hafta beslenme programınızı güncelliyoruz.
Sağlık durumu değerlendirmesi yaparak, beslenme alışkanlıklarınıza göre her hafta size özel beslenme programı hazırlıyoruz.
Online programlarda aktif süreç yürütebilmek adına whatsapp yoluyla günlük destek sağlıyoruz. Whatsapp uygulaması ile yediğiniz içtiğiniz tüm besinlerin fotoğraflarını takip ediyoruz. Beslenmenizdeki doğru ve yanlışları anlatıyoruz. Sizler de sorularınız olursa bize yine whatsapp üzerinden ulaşabiliyorsunuz.devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Kabalak Apartmanı No:87/3 Tunalı-Ankara

Diyetisyen Aylin Güngör

Tunalı

YÜZYÜZE DİYET

Hacettepe üniversitesi mezunu, deneyimli Dyt. Aylin GÜNGÖR olarak hizmet vermekteyiz.

İlk görüşmemizde sağlık durumunun ve beslenme öyküsünün değerlendirmesi yapılarak vücut analizi sonrası diyet planlaması yapılmaktadır.

Görüşmelerimizi hassasiyetle yürütüyor ve her hafta yüzyüze görüşüyoruz (ayda 4 görüşme). Vücut analizi sonrası beslenme programımızı her hafta güncelliyoruz.

Günlük whatsapp takibimiz mevcut. Soru-cevap, öğün takibi ve motivasyon desteği sağlıyoruz.

NOT: MERKEZİMİZDE BÜTÜN COVİD HİJYEN ÖNLEMLERİ ALINMAKTADIR.


ONLİNE DİYET

Online diyette görüşmelerimizi isteğiniz doğrultusunda görüntülü veya sesli olarak telefon üzerinden gerçekleştiriyoruz.
Görüşmeleri haftada 1 kez yapıyoruz.
Her hafta listenizi güncelliyoruz.
Günlük whatsapp takipli ve motivasyonlu ilerliyoruz.
Öğünlerinizin fotoğrafını WhatsApp üzerinden takip ediyoruz.

devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Tunus Cad. 87/3 Tunalı - Ankara

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Çankaya

Çankaya

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

DietWorks, Çankaya şubesi başta olmak üzere 7 farklı şubesi ve alanında uzman diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için Çankaya ve diğer şubelerimizde bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…

Diet Works Beslenme Danışmanlığı, Bahçelievler semtinde hizmet veren bir diyet merkezidir.
Diyet Works Beslenme Danışmanlığı, uzman kadrosu ve kişiye özel beslenme programlarıyla müşterilerine sağlıklı bir şekilde kilo verme ve ideal kiloya ulaşma konusunda destek olmaktadır.

Diet Works Beslenme Danışmanlığı, bebek beslenmesinden sporcu beslenmesine kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

Merkezimizde verilen hizmetler arasında bebek beslenmesi, çocukluk çağı obezite çözümleri, diyet koçluğu, ergen beslenmesi, gebelik sonrası kilo verme, kilo alma programı, menapoz döneminde özel beslenme, menü planlama, şeker hastaları için beslenme, sporcu beslenmesi ve zayıflama programı bulunmaktadır.

Diet Works Beslenme Danışmanlığı'nın en önemli özelliklerinden biri, her bir müşterinin ihtiyaçlarına ve vücut yapısına göre özel beslenme programları hazırlamasıdır. Uzman diyetisyenlerimiz, müşterilerimizin kilo verme veya kilo alma hedeflerine ulaşmaları için detaylı bir şekilde beslenme programları oluşturmakta ve düzenli takip etmektedir.

Diet Works Beslenme Danışmanlığı'nın sunduğu diğer bir hizmet de diyet koçluğudur. Diyet koçları, müşterilerimize motivasyon ve destek sağlamakta, onların beslenme alışkanlıklarını düzenlemelerine yardımcı olmaktadır.

Ayrıca, sporcu beslenmesi konusunda da uzman olan merkezimiz, sporcuların ihtiyaç duyduğu protein, karbonhidrat ve diğer besin öğelerini dengeli bir şekilde tüketmelerini sağlamaktadır.

Diet Works Beslenme Danışmanlığı, Çankaya'nın en çok tercih edilen diyet merkezlerinden biri olup, müşterilerine sağlıklı ve bilinçli beslenme konusunda kaliteli hizmet sunmaktadır.

Eğer siz de ideal kiloya ulaşmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorsanız, Diet Works Beslenme Danışmanlığı'nı ziyaret edebilir ve uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atın ve hayalinizdeki kiloya ulaşın.

devamını oku...
Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4/9 Bahçelievler-Ankara

Diyetisyen Kübra Kayış

Kızılay

MERHABA, BEN KÜBRA KAYIŞ!
Üniversite sınavlarına hazırlanmadan önce "Ben diyetisyen olacağım." dedim ve bunun için uğraştım. Diyetisyen olmak için attığım ilk adım Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü kazanmamla gerçekleşti. 4 yıl boyunca kapsamlı bir eğitimden geçtim. Son sınıfta artık Stajyer Diyetisyen olarak Erciyes Üniversitesi Hastaneleri başta olmak üzere çeşitli sağlık ocakları ve yemekhanelerde stajlarımı tamamladım.

Üniversite hayatım boyunca kendimi geliştirebilmek ve yeni şeyler öğrenebilmek adına birçok seminer ve kongrelere katıldım. Hala da katılmaya devam ediyorum.
Farklı bakış açıları kazanıp mesleğimle harmanlayabilmek için Anadolu Üniversitesi Aşçılık programına başladım ve halen devam etmekteyim. Mezuniyetimin ardından online olarak danışan takibimin yanında Star Fit Spor Center'da sizlerle yüz yüze görüşebilme fırsatı buldum. Sağlıklı ve sürdürebilir bir yaşamın vazgeçilmezi olan spor ve beslenmeyi harmanlama isteğim beni pilates eğitmeni olmaya itti.

2021 yılının Mayıs ayında 'Kübra Kayış Beslenme ve Diyet Danışmanlığı' adı altında kendi merkezimi kurdum. Burada sizlerle buluşup hayatlarınıza güzel dokunuşlar yapabilmek benim için büyük bir onur. Gerek yüz yüze gerekse online diyet ile size sağlıklı ve sürdürülebilir beslenmeyi öğretmek ve olayın sadece bir listeden ibaret olmadığını anlatmak en büyük amacım.

Hayatınızdan; diyetten önce, diyetten sonra gibi zaman dilimlerinin kalktığını ve sağlıklı bir yaşamı sürdürerek hayatınıza geçirdiğinizi görmek oldukça keyifli.

Sen de tüm sınırları kaldır ve ön yargılarını yıkarak sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşamın tadını çıkarmak için adım at. Unutma, bu süreçte kazanacağın bütün güzel alışkanlıklar hayatına ve bedenine bir yatırım olacak.

İster online ister yüz yüze her zaman bu yolda sizlerle birlikte yürüyeceğim. Bir tık mesafe ile dünyanın her yerindeyiz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Cad. Konur Sokak Özsoy İşhanı Kat 6 No: 25/17 Kızılay - Ankara

Diyetisyen Nur Türkmen

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi Yıldız Kule İş Merkezi Kat:8 No:36 Çankaya – Ankara


Tunalı Hilmi diyetisyenleri, tam donanımlı diyetisyen klinikleri içerisinde tüm herkese eşit seviyede muayene ve tedavi imkânı sağlanırken diğer bir taraftan da insanlara beslenme ve diyet konusunda gerekli eğitimin ve beslenme bilincinin verilmesi sağlanan bir yerdir Tunalı Hilmi diyetisyenleri. Ankara içerisinde ki semt ve mahallelerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu caddelerden biri de Tunalı Hilmi Caddesi'dir. Tunalı Hilmi de bulunan diyetisyenlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de diyetisyen klinikleri tam donanma sahiptir. Yani diyetisyen klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi diyetisyen hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede diyetisyen hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Tunalı Hilmi diyetisyenleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli diyetisyenlerdir ve herkese hafta içi ve mesai saatleri içerisinde gerekli tüm muayene ve tedavileri yapılmaktadır.

Tunalı Hilmi diyetisyenleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek insanlara beslenme ve diyetetik konularda, özellikle de beslenme hastalıkları konusunda önemli çalışmalar yürütmektedirler. Tunalı Hilmi diyetisyenleri insanların bilinçlendirilmesine yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli diyetisyen hekimlerinin görev yaptıkları Tunalı Hilmi diyetisyenleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.


Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !