YILDIZ DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

YILDIZ DİYETİSYEN

YILDIZ DİYETİSYEN


Yıldız, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı semtlerden biridir. Eskilerde gecekondu yerleşimi olan Yıldız semti şimdilerde gelişim sürecine girerek büyük atılımlar göstermiş semt haline gelmiştir. Eski halinden neredeyse eser kalmayan Yıldız semti hemen hemen her alanda çok büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Özellikle planlı bir yerleşim merkezi haline gelen Yıldız en önemli eksiklerinden biri olan diyetisyen açığını da kapatarak bu bölgede ikamet eden ve diğer bölgelerden de gelen insanlara hafta içi ve mesai saatleri dâhilinde gerekli bütün hizmetleri verebilmektedir. Yıldız diyetisyenleri bir süredir herkese diyetisyenlik alanında hizmet vermektedir. Yıldız diyetisyenlerinin en büyük yararı da bu semtte ikamet eden kişilerin diğer semtlere gitmelerine gerek kalmadan diyetetik konularda, beslenme sorunlarını, sindirim rahatsızlıklarını ve diyet ile alakalı muayene ve tedavilerini yaptırabilmeleridir.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !


Diyetisyen Nur Türkmen

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi Yıldız Kule İş Merkezi Kat:8 No:36 Çankaya – Ankara

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Çankaya

Çankaya

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

DietWorks, Çankaya şubesi başta olmak üzere 7 farklı şubesi ve alanında uzman diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için Çankaya ve diğer şubelerimizde bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…



devamını oku...
Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4/9 Bahçelievler-Ankara


Ankara içerisinde ki semt ve mahallelerin her biri artık çok daha gelişmiş sağlık birimlerine kavuşmuştur. Özellikle bu semtlerden biri de Yıldız semtidir. Yıldız'da bulunan diyetisyenlerin en şanslı olduğu noktalardan birisi de diyetisyen klinikleri tam donanma sahiptir. Yani diyetisyen klinikleri ileri teknoloji alet ve ekipmanlara sahip olduğu gibi diyetisyen hekimleri de oldukça deneyimli ve tecrübelidirler. Bu sayede diyetisyen hekimleri bu alet ve ekipmanların kullanılması konusunda oldukça başarılıdırlar. Yıldız diyetisyenleri, kendi alanlarında en başarılı, deneyimli ve tecrübeli diyetisyenlerherkese eşit olarak ve hafta içi, mesai saatlerinde hizmet vermektedirler.

Yıldız diyetisyenleri, son dönemlerde büyük atılımlar göstererek insanların diyetetik sorunları ve tedavisinin yanı sıra insanlara dengeli ve yeterli beslenme konusunda gerekli çalışmaların yürütülerek muayene ve tedavileri yapılmaktadır. Birçok insanın hayatında oldukça zorluklara sebep olan aşırı kilo ya da aşırı zayıflık sorunlarının çözümü içinde önemli rol oynamaktadırlar. Yıldız diyetisyenleri insanların diyet konusunda bilinçlendirilmesi ve doğru bilinen yanlışlardan uzaklaştırılmalarına yönelik birçok çalışmayı organize ederek bire bir kendileri de uygulamaktadır. Gerek okullar yönelik çalışmalar olsun gerek ise kişileri doğrudan bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yürütmektedirler. Deneyimli ve tecrübeli diyetisyen hekimlerinin görev yaptıkları Yıldız diyetisyenleri son derece başarılı sağlık hizmetleri vermektedirler.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !