BİRLİK MAHALLESİ DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

BİRLİK MAHALLESİ DİYETİSYEN

BİRLİK MAHALLESİ DİYETİSYEN


Birlik mahallesi, son 5 ila 6 yıllık bir geçmişi olan Çankaya'nın mahallelerinden biridir. Ama gelişmelerin bu denli fazla yaşandığı belki de tek mahalledir. Özellikle bir semt içerisinde ki bir mahallenin bu denli gelişmeler yaşanarak gerçekten önemli ve köklü değişimlerin yaşanması oldukça gurur verici bir durumdur. Ankara içerisinde hemen hemen her yerde yaşanan bu değişimlerin en fazla yaşandığı yerlerden biridir Birlik Mahallesi. İnsana verilen değerin ve önemin en fazla olduğu bir yerdir. Bu sebeple Birlik mahallesine diyetisyenler görevlendirilerek gerek Ankara'da yaşayan gerek ise Ankara dışından gelen kişilere olabildiğince daha kaliteli bir hizmet sunulmaktadır. Birlik Mahallesi Diyetisyenleri görevlerinde oldukça başarılı diyetisyen hekimlerin görev yaptığı yerlerdir.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !


Diyetisyen Nur Türkmen

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi Yıldız Kule İş Merkezi Kat:8 No:36 Çankaya – Ankara

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Çankaya

Çankaya

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

DietWorks, Çankaya şubesi başta olmak üzere 7 farklı şubesi ve alanında uzman diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için Çankaya ve diğer şubelerimizde bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…



devamını oku...
Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4/9 Bahçelievler-Ankara


Birlik Mahallesi, Ankara içerisinde diyetisyen hekimleri ve diyetisyen klinikleri bakımından gelişmiş bir mahalledir. Diyetisyen hekimleri kadar diyetisyen kliniklerinin donanımlı olması da oldukça önemlidir. Ayrıca diyetisyen hekimlerinin cihazları, alet ve ekipmanları kullanacak donanıma sahip olmaları da oldukça önemlidir. Diyetisyene başvuran kişiler genelde beslenmeden kaynaklı rahatsızlık yaşayan kişiler ya da kilo alamama ve aşırı kilolardan mustarip olan kişilere yardım amacıyla hizmet vermektedirler. Bu kadar önemli olan diyetisyenlerin deneyim ve tecrübe sahibi olmaları, karşılaşacakları vakalar karşısında gösterecekleri tepkiler ve yerinde müdahaleler olarak karşımıza çıkacaktır.

Ankara içerisinde ki semtlerden biri olan Çankaya, hem lüks ve yaşam kalitesi yüksek bir semt, hem de Çankaya da yaşayan insanların yaşam seviyeleri diğer semtlere göre biraz daha yüksektir. Fakat bu durum artık diğer semtlere ve hatta mahallelere de artık diyetisyenlerin göreve başlamalarıyla eşitlenmiş gibi görünmektedir. Bu sayede hem insanlar artık çok daha konforlu ve rahat bir yaşam sürmeleri sağlanmış olmaktadır. Bunu yanı sıra bir de insanlara Obezite ile ve beslenme bilinci aşılanması sağlanmaktadır. Bu bilincin insanlara aşılanmasından ki en büyük görev nitekim yine Birlik Mahallesi diyetisyenlerine düşmektedir. Çünkü artık günümüzün hastalığı olan beslenme dengesizliğinin önüne geçebilmek için diyetisyenler gerek hastanelerde gerek ise de özel kliniklerinde Ankara'nın dört bir yanın da özellikle de Birlik Mahallesinde bütün müşterilerine gereken hizmetleri vermektedirler.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !