ÇANKAYA DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA DİYETİSYEN

ÇANKAYA DİYETİSYEN


Çankaya, Ankara ili içerisinde ilk olarak kurulan en düzenli ve gelişmiş bir yerleşim merkezidir. Oldukça lüks ve refah seviyesinin yüksek olduğu Çankaya, bütün yapılan yeniliklerin de baş semtidir. Her konuda öncü bir semt olan Çankaya sağlık konusunda da oldukça başarılı atılımlar yapmıştır. Çankaya'nın en önemli özelliğinden birisi de bu semtte yaşayan insanların beslenmesine dikkat etmesi ve bu bilincine de sahip olmasıdır bu sebeple Çankaya diyetisyenlerinin üzerine düşen görevler bir nebze de olsa diğer semtlere göre daha kolaydır. Ankara başkent olması sebebiyle ilk olarak başlatılan yeniliklerin uygulanma şehri yani örnek şehirdir. Bu sebeple de Ankara içerisinde ki semtler de bu avantajdan faydalanma imkânı bulmaktadırlar. Çankaya semti de bu semtlerden sadece biridir.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !



Diyetisyen Esma Güven

Tunalı

Diyetisyen Esma Güven - Hacettepe Üniversitesinden şeref öğrencisi olarak mezun oldum.

"Yetişkin bireylerde fonksiyonel besin tüketim durumlarının değerlendirilmesi" konulu lisans tezim ve "sağlıklı yeni yağlar" konulu lisans seminerim hacettepe üniversitesi tarafından kabul edildi. Öğrenimin boyunca Liv Hospital Ankara Hastanesi, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi, Mendika Catering Şirketi, Hacettepe Üniversitesi Erişkin, Onkoloji ve İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde, T.C. Sağlık Bakanlığı Keçiören İsmet Ayturan Aile Sağlığı Merkezinde mesleki deneyimlerde bulundum. Deneyim süreçlerimde Obezite Tedavisi, Onkolojide Beslenme, Diyabet ve Beslenme, Kardiyovasküler Hastalıklar ve Beslenme, Kilo Kontrolü, Toplu Beslenme, Toplum Beslenmesi, Endokrin Hastalıklarda Beslenme, Polikistik Over ve Beslenme, Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme, Çölyak, Vegan, Vejeteryan Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi, Çocukluk ve Adolesan Çağı Beslenmesi üzerine çalıştım. Öğrenim sürecim boyunca mesleğimle ilgili bir çok kurs ve seminerlere katıldım ve halen katılmakta ve güncel gelişmeleri takip etmekteyim.
2018 yılından beri aktif meslek hayatım ile bir çok danışanımın hayatına dokundum. Eylül 2020'den beri kendi kurduğum beslenme danışmanlığı ve eğitim merkezim ile hayatlarınıza dokunmaya devam ediyorum.

YÜZ YÜZE DİYET PROGRAMI
Haftalık yüz yüze 30 dakikalık görüşmeler yapıyoruz. Profesyonel vücut analizimiz ile vücut yağ, kas, sıvı ve iç organ yağlanması oranlarını analiz ediyoruz.
Sağlık durumu değerlendirmesi yaparak, beslenme alışkanlıklarınıza göre her hafta size özel beslenme programı hazırlıyoruz.
Günlük whatsapp uygulaması ile yediğiniz içtiğiniz tüm besinlerin fotoğraflarını takip ediyoruz. Fotoğraflar üzerinden size beslenmedeki doğru ve yanlışları anlatıyoruz. Sizler de sorularınız olursa yine whatsapp uygulaması ile ulaşabiliyorsunuz.

ONLİNE DİYET PROGRAMI
Online diyet programlarımızda görüşmelerimizi sesli telefon görüşmesi veya whatsapp üzerinden görüntülü görüşme ile yapıyoruz.
Her hafta evdeki tartınızda kilo takibi yapıyorsunuz. O haftaki tartı sonucuna göre her hafta beslenme programınızı güncelliyoruz.
Sağlık durumu değerlendirmesi yaparak, beslenme alışkanlıklarınıza göre her hafta size özel beslenme programı hazırlıyoruz.
Online programlarda aktif süreç yürütebilmek adına whatsapp yoluyla günlük destek sağlıyoruz. Whatsapp uygulaması ile yediğiniz içtiğiniz tüm besinlerin fotoğraflarını takip ediyoruz. Beslenmenizdeki doğru ve yanlışları anlatıyoruz. Sizler de sorularınız olursa bize yine whatsapp üzerinden ulaşabiliyorsunuz.devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Kabalak Apartmanı No:87/3 Tunalı-Ankara

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Çankaya

Çankaya

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

DietWorks, Çankaya şubesi başta olmak üzere 7 farklı şubesi ve alanında uzman diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve randevu için Çankaya ve diğer şubelerimizde bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…



devamını oku...
Adres: Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No:4/9 Bahçelievler-Ankara

Diyetisyen Nur Türkmen

Çankaya

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Yukarı Dikmen Mahallesi Yıldız Kule İş Merkezi Kat:8 No:36 Çankaya – Ankara

Diyetisyen Aylin Güngör

Tunalı

YÜZYÜZE DİYET

Hacettepe üniversitesi mezunu, deneyimli Dyt. Aylin GÜNGÖR olarak hizmet vermekteyiz.

İlk görüşmemizde sağlık durumunun ve beslenme öyküsünün değerlendirmesi yapılarak vücut analizi sonrası diyet planlaması yapılmaktadır.

Görüşmelerimizi hassasiyetle yürütüyor ve her hafta yüzyüze görüşüyoruz (ayda 4 görüşme). Vücut analizi sonrası beslenme programımızı her hafta güncelliyoruz.

Günlük whatsapp takibimiz mevcut. Soru-cevap, öğün takibi ve motivasyon desteği sağlıyoruz.

NOT: MERKEZİMİZDE BÜTÜN COVİD HİJYEN ÖNLEMLERİ ALINMAKTADIR.


ONLİNE DİYET

Online diyette görüşmelerimizi isteğiniz doğrultusunda görüntülü veya sesli olarak telefon üzerinden gerçekleştiriyoruz.
Görüşmeleri haftada 1 kez yapıyoruz.
Her hafta listenizi güncelliyoruz.
Günlük whatsapp takipli ve motivasyonlu ilerliyoruz.
Öğünlerinizin fotoğrafını WhatsApp üzerinden takip ediyoruz.

devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mah. Tunus Cad. 87/3 Tunalı - Ankara


İnsanların kendi sağlıklarına verdikleri önemin ve değerin farkına varmaları bu sebeple de diyetisyenlerden gerekli yardımları alarak daha sağlıklı ve konforlu hayat yaşayabilmeleri için muayenelerini ve tedavilerini diyetisyen hekimlerince yapılması oldukça önemlidir. Çünkü insanların en temel hakkı olan yaşama hakkına herkes saygı duymalı ve gereken çalışmaların da bu yönde yapılması sağlanmalıdır. Diyetisyenlerin ana görevi insanların karşılaştıkları hastalıkların geneli beslenme kaynaklı olduğunu anlatmak ve bu konuda gerekli bilgilendirmelerin yapılmasını sağlamaktır. Ankara'da başlatılan uygulamayla her semte diyetisyen klinikleri açılmaktadır. Diyetisyenler görevlendirilerek insanların beslenme sorunlarını ve beslenmeden kaynaklı sindirim sistemi hastalıkları tedavisini sağlamakla görevlidirler. Çankaya da diyetisyen bulunması en çok ta Çankaya ve çevre semtlerde ikamet eden kişilerin durumlarını kolaylaştırmaktadır. Çünkü diyetisyenler insanların beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi, düzenlenmesi ve yeniden programlar dâhilinde düzene sokulmasını sağlamaktadır. Çankaya da bulunan diyetisyenler ayrıca Ankara sosyetesinin, iş dünyasının ve siyaset dünyasının da en gözde diyetisyenlerinin görev yaptığı semtlerden biridir. Bu sebeple Çankaya da bulunan diyetisyenler oldukça popüler ve oldukça da müşteri yoğunluğuna sahiptirler. Çankaya da bulunan diyetisyenler diğer ilçelerde ki ve semtlerde ki diyetisyenlere göre daha yoğun iş temposuna sahiptir. Ama insanların daha rahat edebilmeleri için artık diyetisyenler hastanelerde ve özel diyetisyen kliniklerinde insanlara hizmet vermektedirler.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !