ETLİK DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

ETLİK DİYETİSYEN

ETLİK DİYETİSYEN


Etlik, Ankara'nın son dönemlerde gelişen ve gözde semtlerinden biri haline gelen bir semttir. Etlik gelişen semtlerden biri olması sebebiyle hemen hemen her alanda yaşanan gelişmeler ile birlikte diyetisyenlik alanında da oldukça gelişmeler yaşanmıştır. Etlik, Ankara'nın yeni yeni yerleşim merkezi kurulan semtlerinden biridir. Etlik diyetisyenleri tüm gelişmelere ayak uydurmuş diyetisyenlerdir. Etlik semtinde ikamet eden kişiler artık başka illere ve ya Ankara da başka semtlere giderek diyetisyenlik hizmetleri almalarına, beslenme sorunlarına çözüm aramak zorunda kalmadan muayene ve tedavilerini Etlik'te ki diyetisyenlerden yaptırabilirsiniz. Bu sebeple Etlik'te ikamet eden bütün herkesin işlerini çok daha kolaylaştıracak gelişmeler yaşanmaktadır.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !



Vita Diyet

Keçiören

devamını oku... Adres: Güçlükaya Mah. Çekirge Caddesi 21-A Keçiören-ANKARA

Diet Works Beslenme Danışmanlığı - Yenimahalle

Yenimahalle

DietWorks Beslenme Danışmanlığı

Sizin Hedefiniz Bizim İşimiz…

DietWorks, Yenimahalle başta olmak üzere 8 farklı şubesi ve birbirinden deneyimli diyetisyen kadrosuyla yüz yüze ve online olarak hizmet veren Türkiye'nin en büyük Beslenme Danışmanlığıdır. Yüz yüze veya online tüm randevularınızda ilk görüşmeleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilmekte olup, yüz yüze görüşmelerimize özel tüm şubelerimizde her seans vücut ölçüm ve analizleriniz gerçekleştirilmektedir. Vücut analizi, Dünya Sağlık Örgütü referans değerleri baz alınarak yağ/kas ölçümü yapan, metabolik değerleri ölçümleyen TANİTA Perfecto Plus ile yapılmaktadır.

DietWorks Beslenme Danışmanlığı gelişim çağında olan ve özellikle pandemi süreci sonrasında kilo problemi yaşayan 9-16 yaş çocuklardan her yaş grubunda yetişkinlere, gebelik süreci devam eden ya da emziren annelere, polikistik over, hashimato, hipotiroidi-hipertiroidi, tip 2 diyabet gibi sağlık problemleri nedeniyle sağlıklı ve doğru beslenmeye ihtiyaç duyan bireylere kadar geniş bir yelpazede danışanlarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca gerçekleştirilen görüşmelere bağlı olarak haftalık kişiye özel beslenme programları hazırlanmaktadır.

Sağlıklı yaşam ilkesi ile akademik araştırmaları yakından takip eden diyetisyenlerimiz, bilimin ışığında, çeşitli lokasyonlarda toplumun bilinçlenmesi için seminerler, workshoplar düzenlemekte, tüm Türkiye'nin doğru bilgiye ulaşmasını hedeflemektedir.

Detaylı bilgi ve randevu için Yenimahalle ve diğer şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.



devamını oku...
Adres: Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı 5387.Cadde Yenimahalle-Ankara

1977 yılında Kayseri'de doğdum. Lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesinde tamamladım. İntern diyetisyen olarak Hacettepe Yetişkin Hastanesi , Hacettepe Çocuk Hastanesi ve Zekai Tahir Burak Kadın -Doğum ve Çocuk hastanesinde ihtisasımı tamamladım.2000 senesinde diyetisyen olarak mezun oldum.16 yılllık mesleki tecrübemle Klinik diyetisyenliği, Poliklinik diyetisyenliği , Diyaliz diyetisyenliği ve Kurum diyetisyenliği görevleri yaptım.2013 yılında Gazi Üniversitesinde Obezite diyetisyenliği sertifikası aldım.Aynı yıl Başkent Üniversitesinden Kardiyoloji Diyetisyenliği sertifikası aldım.Beslenme ve Diyetetik bilimi ile ilgili birçok eğitim toplantılarına iştirak ederek mesleğimde en doğru bilgileri keşfetmeye devam ediyorum. Uzun yıllar özel bir üniversite hastanesinde çalıştıktan sonra kendi beslenme danışmanlık merkezimi açmaya karar verdim. Özellikle obezitede diyet danışmanlığı , bireysel diyet danışmanlığı, hastalık durumunda tıbbi beslenme tedavisi, gebe ve emzirme döneminde beslenme, sporcu beslenmesi ve eliminasyon (gaps diyeti,glütensiz diyetler,kan grubu diyetleri,besin intolerans test diyetleri) diyet tedavileri ile ilgileniyorum.

Hayatı keşfetmeye devam ediyorum, bu keşifte Sola Unitas ile tanıştım. ICF onaylı Yaşam koçluğu eğitimime devam ediyorum.

Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) üyesiyim.

Sağlıklı yaşamın temelinde düzenli beslenme ve beslenme alışkanlıkları bulunmaktadır.Bu düzen bozulduğu takdirde tedavisi çok uzun sürebilecek,hatta imkansız derecede zorlaşabilecek hastalıklara yakalanmanın yolu açılmış olmaktadır.

16 yıllık klinik diyetisyenliği tecrübemle; hayatınızda önemli bir yeri olan beslenmenizi keşfetmenize,ne yiyip ne içtiğinizi farketmenize ,tercihleriniz noktasında -optimum beslenme koçluğu - yapmak için sizleri Ekol Diyet Danışmanlık ofisime bekliyorum.
devamını oku...
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. 294. Sokak Wings Ankara Plaza B Blok No:13 Yenimahalle - Ankara


İnsan sağlığı, her şeyden önce gelir ve her şeyden önemlidir. Bu sebeple herkesin rahat ve konforlu bir yaşam sürmelerini sağlamak bütün sağlık personellerinin ama özellikle de diyetisyenlerin ortak görevidir.Çünkü her insanın rahat ve konforlu bir hayat yaşama hakkı vardır. Bu sebeple diyetisyenler herkese eşit olarak beslenme konusunda hizmet vererek insanların çok daha rahat bir hayat yaşamalarını sağlamaktadır. Bu sayede herkese eşit muayene ve tedavi imkânı sağlanmış olmaktadır.

Etlik, Ankara içerisinde yeni gelişmekte olan semtlerden biridir. Bu sebeple yeni kurulan diyetisyen klinikleri ileri teknoloji muayene ve tedavi ekipmanları ile birlikte bu ekipmanları kullanacak donanıma sahip kapasitede, bilgili ve becerili diyetisyen hekimleri istihdam edilmektedir. Tecrübe ve deneyimin oldukça önemli olduğu bir konudur sağlık. Bu sebeple kesinlikle boş vermeye ve göz ardı etmeye gelmeyecek kadar önemlidir. İşte tam da bu nokta da yapılan çalışmaların belki de en önemlilerinde biri de insanlara beslenme bilincin kazandırılması çalışmaları olmuştur. Etlik diyetisyenlerinin en önemli görevlerinden biri de sadece insanlara beslenme konusunda muayene ve tedavilerini yapmak değil, herkesi beslenme konusunda da bilinçlendirilmesi işlemlerini de gerçekleştirir. Bu sebeple Etlik diyetisyenlere oldukça büyük görevler düşmektedir. Yapılan her çalışmada insanlara Obezite ile savaşma konusunda ve insanların beslenme alışkanlıklarının düzenlenmesi konusunda herkese eşit davranılması sağlanmaktadır.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !