UMITKOY DİYETİSYEN

blog yazısı ekle !

UMITKOY DİYETİSYEN

UMITKOY DİYETİSYEN


Hayatımızda diyetisyenlerin önemi oldukça fazladır. Çünkü diyetisyenlerkendi sağlımızı emanet edebileceğimiz en tecrübeli, deneyimli ve uzman kişilerdir. Ümitköy Ankara içerisinde büyük bir mahalledir. Ama artık Ümitköy mahallesinde de diyetisyen klinikleri ve diyetisyenler görev yapmaktadır. Bu sayede diyetisyen eksikliğinden kaynaklanan sorunlar da ortadan kalkmıştır. Çünkü özellikle Ankara ilimiz başta olmak üzere diyetisyenlik hizmetleri artık sadece birkaç yerde değil ilçelere, semtlere ve mahallelere kadar yaygın bir diyetisyenlik hizmeti herkese eşit bir biçimde sunulmaktadır. Son dönemlerde Ümitköy mahallesinde de diyetisyen klinikleri açısından oldukça zengin bir mahalle haline gelmiştir ve hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet verilmektedir.

Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !


Diyetisyen Elif Alplaçin

İncek

Merhaba. Ben diyetisyen Elif Alplaçin. İlkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji'nde tamamladım. 2022 yılında Atılım Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden (%100 İngilizce) onur öğrencisi olarak mezun oldum.

Güven Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, TED Ankara Koleji ISS firması ve SGDD- ASAM'da yapmış olduğum stajlar sayesinde teorik ve pratik bilgilerimi oldukça geliştirdim.

Üniversite hayatımda kendimi geliştirebilmek ve yenilikleri takip edebilmek adına birçok seminere katılarak sertifikalar aldım ve hala da seminerlere ve eğitim programlarına katılmaya devam ediyorum.

Şu an aktif olarak Pugs Gym adlı spor salonunda siz sevgili danışanlarıma hizmet vermekteyim. Sizlerin tercihine bağlı olarak dilerseniz yüz yüze dilerseniz online bir şekilde her hafta yaptığımız görüşmeler ışığında tamamen kişiye özel ve günlük yaşantınıza uyum sağlayacak şekilde haftalık diyet güncellemeleri yaparak, beraber harika bir yola başlıyoruz. Gün içinde Whatsapp aracılığı ile sizinle sürekli iletişim kurarak yanınızda olmaya ve size elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Bu yolu kesinlikle yalnız yürütmüyorum.

Kilo verme/ kilo alma, hastalıklarda tıbbi beslenme, sporcu beslenmesi, yeme bozuklukları, vegan/ vejeteryan beslenme, hamilelik dönemi ve sonrası beslenme ve kurumsal beslenme danışmanlığı gibi daha birçok alanda sizlerle birlikteyim.

Eğer benimle birlikte sağlıklı, dengeli bir şekilde beslenmeye adım atmak isterseniz size yol göstermekten mutluluk duyarım.


ADRES: Kızılcaşar, Incek Blv No:406, 06805 Gölbaşı/Ankara, İncek Vista PUGS GYM
devamını oku...
Adres: Kızılcaşar Mahallesi İncek Vista No:406 Gölbaşı - Ankara

Diyetisyen Neva Yeniçeri

Ümitköy

Merhabalar, ben Diyetisyen Neva Melike Yeniçeri 2020 yılında Yüksek ihtisas üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden bölüm 5.si olarak mezun oldum.

Bunun yanı sıra açık öğretim fakültesinde sağlık yönetimi eğitimim devam ediyor. Eğitimim boyunca Ankara'nın seçkin hastanelerinde (Gülhane Askeri Tıp akademisi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt hastanesi, Ankara şehir hastanesi) yetişkin beslenmesi, çocuk beslenmesi, gebe beslenmesi, yaşlılarda beslenme, toplu beslenme ve toplum beslenmesi gibi alanlarda staj yapma imkanım oldu.

Bunun yanı sıra mezun olduğum zaman diliminden bu yana online diyet ve beslenme danışmanlığı vermekteyim. Deneyimlerime bir yenisini eklemek ve kendimi geliştirip, alanda tecrübe edinmek amacıyla 8 ay boyunca Ankara'da spor faaliyeti gösteren bir firmanın, 4 ayrı tesisinin diyetisyenliğini yaptım. Mezun olduğum tarihten itibaren işletmesini yaptığım kafemiz Chocomar Chocolate, online diyet görüşmeleri ve ayrı bir çok tesisin diyetisyenliğini yapmak yorucu bir süreç olduğu için bir seçim yapmam gerekiyordu.

Seçimimi zaman, mekan farketmeksizin işimi yapabildiğim online diyet ve Chocomar Chocolate de yapmak istediğim yeniliklerden yana kullandım. Bu süreçlerde yine yoğun tempoya alışan bedenimi doyurmak adına bir şeyler yapmam gerekiyordu yakın zamanda açacağım ofisimde danışanlarıma farklı alanlardada hizmet verebilmek adına fitoterapi ve aromaterapi eğitimleri almaya başladım ve eğitimleri başarıyla tamamladım.

Her zaman biraz daha farklı perspektiflerden bakmak istedim mesleğime bu yüzden hem kültürel hem iş amaçlı yurtdışı gezileri yaptım. Çeşitli televizyon kanallarından gelen bazı davetlere katıldım, seminer ve toplantılarda meslektaşlarımla ve sağlık personeli arkadaşlarımla bir araya gelip istişarelerde bulundum. Süreç biraz uzadı, yüz yüze hizmet almayı bekleyen danışanlarımı biraz beklettim fakat beklediklerine değecek bir beslenme danışmanlığı merkezi ile çok yakında Çayyolu bölgesinde hizmet vermeye başlayacağım.
devamını oku...
Adres: Yaşamkent mah 3149 Sokak No:3 Yaşamkent-Ankara

Diyetisyen Selenay Pınar

Çayyolu

Ben diyetisyen Selenay Pınar. Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2021 yılında onur öğrencisi olarak mezun olduktan sonra su an çeşitli seminer, konferans ve panellere katılarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Selenay Pınar Beslenme ve Diyet Danışmanlığı adı altında bulunan çayyolu'ndaki kliniğimde yetişkin, çocuk, gebe-emzikli, sporcu gibi bir çok alanda hizmet veriyorum. Danışmanlık kapsamında kişiyi beslenme değerlendirme formu ile tanıyarak ve kan parametlerini değerlendirerek kişinin tamamen uyum sağlayabileceği sürdürülebilir beslenme programı oluşturuyorum. Whatsapp üzerinden dilediğiniz zaman iletişime geçebiliyor, değişen yemek rutinlerinize anlık müdahele edip programınıza göre menünüzü revize ediyorum. Siz diyete değil diyet size uyum sağladığında süreç kolaylaşıyor yaşam şekli haline geliyor.

Ayrıca kurumsal beslenme danışmanlığı adı altındaki çalışmalarla kurumlarla anlaşmalar sağlayarak çalışanların sağlığını ve iş verimliliğini artırmayı hedeflemekteyiz.

Vücudunuzun en iyi versiyonunda olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken, bize ulaşmak.devamını oku...
Adres: Konutkent Mahallesi 3028 Cadde Elmar Towers C Blok No:8/229 Çankaya - Ankara

Diyet Form Klinik

Ümitköy

DİYET FORM Klinik diyetisyen Büşra Boyalı Özbey tarafından kurulmuş olup, Ümitköy'de hizmet vermektedir.

Kişiye özel oluşturulan programlarla kişinin sürdürülebilir bir şekilde sağlıklı beslenmesini amaçlamaktadır. Öncelik her zaman kişinin sağlığı olmakta olup amaç yaşam tarzı değişikliği ile sonuca ulaşmaktır.

Yüz yüze ve online danışmanlık ile Türkiye'nin her yerine hizmet vermektedir.

Ücretsiz ön görüşme ve vücut analizine göre diyetler planlanmaktadır.

Andulasyon terapi ile beslenmeyle beraber bütüncül bir hizmet sağlanmaktadır.

Andulasyon Terapi ise organizmanın korunma sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen geniş bir frekans alanında dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten mekanik vibrasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan yeni jenerasyon, biyofiziksel bir bütüncül terapi yöntemidir. Bu teknoloji multidisipliner bir çalışmanın sonucu olup bu kişiler bilim insanı, akademisyenler, spor tıbbı uzmanları ve hekimlerdir.devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 12. Sokak No:1 Kat:7 No:40 Oranj Home Ofisi Ümitköy - Ankara

Diyetisyen Büşra Durna

Ümitköy

Ankara Üniversitesi mezunu olan Diyetisyen Büşra Dağlar Durna Ümitköy'de Valens Terapi'de yüz yüze ve online olarak hizmet vermektedir. Lisans tamamlama tezini iştah kontrolü üzerine yapmıştır (diyetsel liflerin sağlıklı kadın bireylerdeki besin tüketimi, enerji alımı ve postprandiyal iştah üzerine kısa dönem etkileri). Lisans eğitimi boyunca ve sonrasında seminerlere, eğitimlere katılarak ve Cebeci Hastanesi, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı E.A. Hastanesinde staj yaparak çok fazla tecrübe kazanmıştır.devamını oku... Adres: Valens Terapi - Mutlukent Mahallesi 1957. Sokak No:14 Ümitköy - Ankara

G Well Sağlıklı ve Sürdürülebilir Yaşam Merkezi

Ümitköy

  • G-Well Sağlıklı ve Sürdürülebilir Yaşam Merkezi 2021 yılı Aralık ayında Uzm.Dyt. Güler TOSUNBAYRAKTAR tarafından kurulmuştur. Meslekteki 18 yıllık bilgi ve deneyimimi siz değerli danışanlarımla buluşturabiliyor olmanın mutluluğu içerisindeyim. Kurumumuza iletişim numaralarımızdan 7/24 ulaşabilir ücretsiz öngörüşme randevusu oluşturabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2494 Cadde Çamlıca Bulvar Sitesi No:5/2 Ümitköy-Ankara


Ümitköy diyetisyenleri, uzman diyetisyen hekimlerinin özel olarak herkese eşit olarak sağlıklarının her şartlarda iyi olması için ve her insanın en rahat, konforlu hayatı yaşamaları için gerekli özeni gösterirler. Ümitköy diyetisyenleri açısından, son dönemde büyük atılımlar ve yenilikler gerçekleştirilerek oldukça iyi noktalara gelinmiştir. Sağlık konusu oldukça önemli bir konudur ve insan olması sebebiyle gereken özenin gösterilmesi gereken bir durumdur. İşte Ankara'da özellikle de Ümitköy 'de yaşanan büyük atılımlar diyetisyenlik hizmetleri alanlarında da yaşanmıştır. Bu sayede Ümitköy mahallesinde yaşayan kişilerin başka illere ve hatta başka semtlerde diyetisyenlik alanında tedavi olmalarına gerek kalmamıştır. Yaşanan bu gelişmeler neticesinde insanlara verilen diyetisyenlik hizmetleri son derece iyi konumlara gelmiştir ve artık insanların diyetetik tedavileri için gereken ileri teknoloji tedavi araç, alet ve ekipmanların hepsi temin edilmiştir. Ümitköy diyetisyen hekimleri de bu alet ve ekipmanı kullanabilecek donanıma sahip hekimlerdir. Ümitköy diyetisyen kliniklerinde görev yapan diyetisyen hekimleri deneyimli ve tecrübeli kişilerdir. Sağlık konusunda önemli olan bir diğer husus ise zamandır. Zaman kaybının ne kadar önüne geçilirse tedavi de o kadar başarılı olur. İşte bu zaman sorunun da önüne geçilebilmesi için ilk olarak Ankara'da başlatılan randevu sistemi diyetisyenlerde de başlatılmıştır. Böylece sağlık sorunları Ümitköy diyetisyenlerinde en kısa sürede ve tam donanımlı diyetisyenlerde yapılmaktadır.



Sitemizde bulunan diyetisyenlere AnkaraDiyetisyenleri.com'a Özel İndirim Oranlarını Sorunuz !