Warning: getimagesize(https://www.ankaradiyetisyenleri.com/data/user/59457/59457.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Gizem Dönmezer Özgeçmişi - Ankara Diyetisyenleri
gd

Gizem Dönmezer - Özgeçmişi

Diyetisyen

Bağlantı Kur

Özgeçmiş

Gizem Dönmezer 2011 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Lisans Eğitimi'nden mezun olup ''Diyetisyen'' ünvanını, 2014 yılında Başkent Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Eğitimi'nden mezun olup ''Uzman Diyetisyen'' ünvanını almıştır.

11 yıldır diyetisyenlik mesleğini yapan Gizem Dönmezer, Ankara Ufuk Üniversitesi Hastanesi'nde ve Ankara Özel Güven Hastanesi'nde çalışmıştır. Güven Hastanesi'nde çalıştığı süreç boyunca aktif olarak hamilelere ''Gebelik Döneminde Beslenme'' ve ''Emziklilik Dönemi ve Kilo Kontrolü'' ile ilgili seminerler düzenlemiştir.

2018 - 2021 tarih aralığında Ankara Türk Telekom Genel Müdürlüğü Polikliniği'nde çocuk ve yetişkin hastalıkları ve zayıflama hastalarına poliklinik hizmeti vermiştir. Pandemi süreciyle beraber Türkiye genelindeki tüm Türk Telekom çalışanlarına online diyet hizmetine geçmiş ve çok güzel sonuçlar almıştır.

ONLİNE DİYET HİZMETİ: Süreç, danışanın istediği platform (whatsapp, facetime, zoom vb) üzerinden görüntülü veya sesli görüşme yapılacak şekilde ilerlemektedir. Danışan daha önceden oluşturulmuş randevu saatinde mümkünse kendisinden istenen son 3 aya ait olan kan tetkik sonuçlarıyla beraber görüşme yapması beslenme planının işlevselliği ve doğruluğu açısından önemlidir.Görüşme günü sabah aç karnına kilo, bel çevresi, kalça çevresi, kol ve bacak çevresi ölçümlerinin alınması gereklidir. Her görüşmeden önce aynı ölçümler tekrar edilmelidir. Kontrol randevularında alınan bu ölçüler kıyaslanacaktır. Görüşme sırasında danışandan beslenmesi ve hastalık öyküsü hakkında detaylı anamnez alınır. Kişinin yaşı, boyu, kilosu, kansonuçları vb. kriterler değerlendirilerek kişinin de istekleri ve yaşam şekli göz önüne alınarak diyet planı oluşturulur. Her hafta 1 kere olmak üzere ayda toplam 4 görüşme yapılmaktadır. İlk görüşme muayenesi yaklaşık 1 saat, diğer kontrol muayeneleri yaklaşık 15 dakika sürmektedir.

YÜZYÜZE DİYET HİZMETİ: Danışan daha önceden oluşturulmuş randevu saatinde mümkünse kendisinden istenilen son 3 aylık kan tetkik sonuçlarıyla beraber gelmelidir. Aç karnına veya son 3 saatte herhangi bir şey yememek ve içmemek gerekir. Gelmeden önce yoğun spor yapmamaya ve uzun süreli seyahat yapmışsanız en az 1 gün geçmiş olmasına ölçümlerin yanıltmaması için dikkat etmeniz gerekir. Danışanın son teknoloji (yağ, kas, sıvı analizi yapan) tartıyla vücut analizi alınır ve rapor danışana tüm ayrıntılarıyla anlatılır.Görüşme sırasında danışandan beslenmesi ve hastalık öyküsü hakkında detaylı anamnez alınır. Kişinin yaşı, boyu, kilosu, kan sonuçları vb. kriterler değerlendirilerek kişinin de istekleri ve yaşam şekli göz önüne alınarak diyet planı oluşturulur. Her hafta 1 kere olmak üzere ayda toplam 4 görüşme yapılmaktadır. ilk görüşme muayenesi yaklaşık 1 saat, diğer kontrol muayeneleri yaklaşık 30 dakika sürmektedir.



Fotoğraflar

Mesleği

Diyetisyen

Hizmetler

Kilo Alma Programı, Zayıflama Programı, Çocuk Beslenmesi, Gebelikte Beslenme, Gebelik Sonrası Kilo Verme, Kolestrol Hastalarında Beslenme, Menapoz Döneminde Özel Beslenme, Hastalıklarda Tıbbi Beslenme, Beslenme Eğitimi, Emzikli Beslenmesi, Troid Hastalıklarında Beslenme, İnsülin Direnci ve Beslenme, Diyetisyenler, Çölyak Hastalarında Beslenme, Besin Alerjilerinde Beslenme, Online Diyet

Eğitimi

Başkent Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi(Ücretli) - Beslenme Ve Diyetetik(Fakülte)

09/2006 - 06/2011
mezun

Dilleri

ingilizce Orta Seviye

Başarıları

Fitoterapi eğitimi
09.11.2021