Diyetisyen Senanur Çevik - Özgeçmişi

Diyetisyen

Bağlantı Kur

Özgeçmiş

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde lisans sürecimi şeref öğrencisi olarak bitirdim.

Hacettepe Çocuk Hastanesi, Hacettepe Erişkin Hastanesi, Hacettepe Onkoloji Hastanesi, Hacettepe Hastanesi Mutfağı, Güven Hastanesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi ve Çankaya 3 Nolu Aile Sağlık Merkezinde staj yaparak birçok farklı alanlarda deneyim kazandım. Birçok seminer ve kongrelere izleyici olarak katıldım.

Kilo almada, kilo vermede, birçok hastalıkta beslenme tedavisinde, yeterli ve dengeli beslenmede bireysel veya kurumsal danışmanlık şeklinde hizmet vermekteyim. Bedenen ve ruhen mutlu hissetmek için en önemli şeylerden biri sağlıklı beslenmedir. Size uygun beslenme programları bu noktada önemli bir noktadadır.

Bilim ışığında öğrendiğim bilgileri sizlerle de paylaşmak isterim.

Fotoğraflar

Mesleği

Diyetisyen

Hizmetler

Bireysel Beslenme, Kilo Alma Programı, Zayıflama Programı, Kilo Koruma, Bebek Beslenmesi, Çocuk Beslenmesi, Çocukluk Çağı Obezite Çözümleri, Ergen Beslenmesi, Gebelikte Beslenme, Gebelik Sonrası Kilo Verme, Şeker Hastaları için Beslenme, Gut Hastalarında Beslenme, Vejeteryan Beslenmesi, Kolestrol Hastalarında Beslenme, Menapoz Döneminde Özel Beslenme, Hastalıklarda Tıbbi Beslenme, Beslenme Eğitimi, Menü Planlama, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Emzikli Beslenmesi, Sporcu Beslenmesi, Troid Hastalıklarında Beslenme, Karaciğer Hastalıklarında Beslenme, İnsülin Direnci ve Beslenme, Besin İntolerans Testi, Polistik Over Sendromu ve Beslenme Tedavisi, Diyetisyenler, Yaşlılıkta Beslenme, Çölyak Hastalarında Beslenme, Karaciğer Hastalarında Beslenme, Hiper Tansiyon Hastalarında Beslenme, Yeme Bozukluklarında Beslenme, Besin Alerjilerinde Beslenme, Kalp Hastalarında Beslenme, Karbonhidrat Sayımı Eğitimi

Çalışma Geçmişi

Eğitimi

Hacettepe Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi - Beslenme Ve Diyetetik(Fakülte)

09/2014 -
mezun

Dilleri

ingilizce Orta Seviye

Kursları

Besin - İlaç Etkileşimi
08.11.2017