DİYETİ ERTELEME - DİYETİSYEN BÜŞRA UZUN – ANKARA

blog yazısı ekle !

DİYETİ ERTELEME - DİYETİSYEN BÜŞRA UZUN – ANKARA

Haftanın başlangıcı olmasıyla yeni başlangıçlar, hafta sonu çıkartmalarının telaficisi gibi görülen bu pazartesilere bu pazartesi itibariyle bir son verelim mi?

Zaten haftanın ilk günü, sabahın bir vakti uyanmışsın yatağından zor bela kalkmışsın, trafiği, iş yoğunluğu bir de psikolojik olarak hazır mısın yeni bir diyet serüvenine?

Aslında olay pazartesilerde değil, bizim bu koruma mekanizmamız bizden akıllı. Biz eğer diyet sürecine kendimizi hazır hissetmiyorsak(ki evet herkes diyet sürecini kendine göre yorumluyor aslında hiç de zor bir durum yok) "erteleme" modumuz direkt devreye giriyor. Hafta sonu yeme düzenimiz her zamankinden çok daha farklı genelimiz için. Durum böyle olunca "amaan zaten pazartesi diyete başlıyorum" denilerek zaten zaten kayış ordan kopuyor. Çok keyifli bir hafta sonundan sonra tekrar iş düzenine dönmek ve bir yandan diyet psikolojisi içine girmek herkes için kolay olmayabiliyor. Bu nedenle diyete başlamak için çok daha güzel bir gün seçebiliriz kendimize. Buna karar verdik diyet konusunda da birçok yol denedik artık ne yapacağımızı da bilmiyorsak buyrun hemen sizi şöyle alalım. Online diyet ve beslenme hizmetimizle her an yanınızdayım. İster pazartesi ister perşembe başlayalım diyete, hiç zorlanmadan, doya doya keyifle kilo vermenin tadını çıkaralım.

Diyetisyen Büşra Uzun




Ankara Diyetisyenleri